ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
impact.ro
impact.roActualitateInternational

Gazul rusesc, averi imense și morți suspecte. Straniile accidente din jurul Kremlinului

După ce președintele consiliului de administrație al celei mai mari companii petroliere private din Rusia a murit în urma unei căderi accidentale de la fereastra unui spital, potrivit agențiilor de presă rusești, s-a pus din nou întrebarea dacă nu cumva morțile suspecte ale oligarhilor ruși și ale criticilor președintelui Vladimir Putin au devenit prea frecvente pentru a fi complet întâmplătoare.

Inițial, o declarație a companiei sale Lukoil a precizat că Ravil Maganov „a decedat joi în urma unei boli grave”, dar nu a oferit mai multe detalii.

O moarte suspectă și un pachet de țigări

Rapoartele de presă rusești au declarat ulterior că trupul său a fost găsit pe terenul Spitalului Clinic Central din Moscova, unde elita politică și de afaceri a Rusiei este adesea tratată.

Putin a mers vineri la același spital pentru a depune flori lângă sicriul fostului lider sovietic Mihail Gorbaciov, care a murit în timp ce primea tratament marți… [continuare]


Accesați articolul integral pe impact.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (impact.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.