Dincolo de plaje și ape curate, Grecia este o destinație căutată și pentru bogăția culinară. Pe lângă fructele de mare, gătite în nenumărate moduri, Grecia se laudă și cu o varietate de fructe. Iată ce puteți mânca pe meleagurile elene.
Fructele, pline de antioxidanți, vitamine și fibre, nu numai că ajută la detoxifierea organismului, dar conțin și o cantitate mare de apă, ajutând la menținerea hidratării. Acest lucru este deosebit de important în căldura sufocantă a verii din Grecia. Deși fructele sunt un element de bază al dietei de vară în Grecia, ele sunt de asemenea savurate pe tot parcursul anului, deoarece țara produce recolte bogate, scrie Greek Reporter.
Fructele servite drept desert în Grecia
Pepenele verde este un desert de bază pentru multe taverne și restaurante grecești, multe dintre ele servind fructele în semn de ospitalitate. Ei bine, cam asta este tot ce ai mai putea mânca după ce te-ai răsfățat cu o cină grecească fabuloasă, la o tavernă de pe malul mării… [continuare]
Accesați articolul integral pe wall-street.ro