elle.ro
elle.roRelatii & Cuplu

Cum să scapi de dependența față de partener

Pentru a te simți cât mai bine în relația ta și a avea o conexiune bună cu tine însăți, este necesar să păstrezi relațiile sănătoase cu cei din jur și să nu uiți cine erai înainte de a face parte dintr-un cuplu.

Fiecare om are nevoie de propria independență, de aceea câteva lucruri sunt esențiale pentru a nu uita ce te face fericită. Iată cum să scapi de dependența față de partener:

Ieși mai mult

Nu renunța la prieteni și la familie! Dacă simți că legăturile cu aceștia se pierd, ai putea să organizezi o ieșire unde să vii singură, căci prietenii și familia au fost acolo înainte că tu să ai o relație. Dacă nu simți că ești încă pregătită pentru o seară în club, ai putea alege o cafenea liniștită pentru a petrece timp cu prietenii tăi și a vă pune la curent. Sfaturile lor pot fi folositoare și așa te poți asigura că relațiile nu se răcesc și că, din când în când, poți avea parte de o seară relaxantă cu oamenii ce te cunosc de multă vreme. Cu familia ai putea petrece timp la cină, urmărind filme sau spunând povești amuzante din copilărie…


Accesați articolul integral pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *