ziare.com
ziare.comActualitateInternational

Cum explică Maia Sandu succesul femeilor în politică în Republica Moldova: „E o țară mică, s-au terminat mai repede bărbații” VIDEO

Președinta Republicii Moldova Maia Sandu a stârnit hohote de râs cu o replică legată de succesul femeilor în politică peste Prut.

Principalele funcții de putere în Basarabia sunt ocupate de femei. În acest context, președinta Maia Sandu a fost întrebată cum explică diferența flagrantă față de România.

Președinta Republicii Moldova a participat vineri, 2 septembrie, la un interviu public, moderat de analistul Sorin Ioniță și găzduit de salonul internațional de carte Bookfest… [continuare]


Accesați articolul integral pe ziare.com

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (ziare.com). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *