financiarul.ro
financiarul.roActualitateNational

Temperaturile înalte se vor păstra pe întreg weekend-ul, în România

În ţara noastră, specialiștii Agenției Naționale de Meteorlogie (ANM) au anunțat că pentru un număr de 29 județe, a fost emis Cod galben de caniculă. Temperaturile înalte se vor păstra pe întreg weekend-ul, iar, începând de săptămâna viitoare, acestea se vor restrânge spre alte regiuni.

Cod galben de caniculă în 29 de județe din țară

Astfel, meteorologii au emis vineri 26 august 2022, o avertizare de Cod galben de caniculă valabilă până duminică, 28 august, în 29 de județe din țară.

În contextul ANM, sunt vizate județele Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Dolj, Argeș, Olt, Dâmbovița, Teleorman, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Constanța, Tulcea, Brăila, Buzău, Galați, Vrancea, Vaslui, Bacău și Iași.

Din informaţiile specialiștilor, vineri, sâmbătă și duminică, valul de căldură va persista în cea mai mare parte a țării… [continuare]


Accesați articolul integral pe financiarul.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financiarul.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *