hotnews.ro
hotnews.roActualitateInternational

VIDEO Starul britanic Sting condamnă invazia din Ucraina. „Războiul este o absurditate bazată pe o minciună”

Celebrul cântăreț britanic Sting a catalogat războiul din Ucraina ca fiind „o absurditate bazată pe o minciună” în cadrul unui concert susținut sâmbătă la Varșovia, transmite Sky News.

Fostul lider al trupei rock The Police a întrerupt sâmbătă seară un concert susținut pe Stadionul Național din capitala Poloniei, Varșovia, pentru a-și avertiza fanii că democrația este atacată la nivel mondial după ce Rusia a invadat Ucraina.

Sting i-a cerut unui actor polonez popular, Maciej Stuhr, să urce pe scenă în timpul show-ului pentru a traduce mesajul său: democrația este „în mare pericol de a fi pierdută dacă nu o apărăm”.

„Alternativa la democrație este o închisoare, o închisoare a minții. Alternativa la democrație este violența, opresiunea, închisoarea și tăcerea”, a spus Sting.

În timpul discursului, fanii l-au aplaudat pe artistul în vârstă de 70 de ani.

„Războiul din Ucraina este o absurditate bazată pe o minciună. Dacă înghițim această minciună, minciuna ne va mânca”, a mai spus Sting în fața numeroșilor admiratori de pe Stadionul Național din Varșovia.

Sting probabil că se referă la justificările pe care Rusia a încercat să le ofere pentru invazia sa, inclusiv afirmația că urmărește să „denazifice” Ucraina.

După discursul său, Sting a cântat piesa Fragile, ale cărei versuri spun că „nimic nu vine din violență și nimic nu ar putea veni vreodată”.


Urmărește ultimele evoluții din a 158-a zi a războiului din Ucraina LIVETEXT pe HOTNEWS.RO.


Citiți articolul original pe hotnews.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (hotnews.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *