ULTIMELE STIRI

luni, 8 august, 2022
prosport.ro
prosport.roSport

Serbată ca o regină! Cum și-a petrecut ziua de naștere Mariana Bitang

lensa.ro

Ziua de 3 August a fost una specială pentru antrenoarea de gimnastică, Mariana Bitang. Cea mai valoroasă antrenoare din lume, din toate sporturile, a împlinit 60 de ani.

La un restaurant din București, pe o terasă retrasă de privirile indiscrete, Mariana Bitang și-a serbat ziua de naștere. A ținut să fie o zi de naștere cu un grup restrâns de invitați.

Cum era de așteptat nu au lipsit de la acest eveniment o parte dintre numele sonore ale gimnasticii feminine mondiale precum: Andreea Raducan, Monica Roșu Cătălina Ponor, Silvia Stroescu, Larisa Iordache.

Serbată ca o adevărată regină! Mariana Bitang și-a petrecut ziua de naștere alături de fostele eleve. Marea surpriză venită de la clubul Dinamo | SPECIAL

Sportive care au avut-o ca antrenoarea pe marea Mariana Bitang. Dar și prieteni apropiați ca Elisabeta Lipă, George Boroi sau Elena Frâncu. De organizarea întregului eveniment s-a ocupat cu multă minuțiozitate Octavian Bellu.

Și, din spusele celor care au luat parte, a ieșit aproape la fel ca pe vremea când Mariana Bitang își aniversa ziua de naștere la Deva. A lipsit bătaia cu frișcă dar nu și un imens tort din ciocolată garnisit cu fructe de pădure și căpșuni.

Baloanele multicolore au acaparat zona, iar distracția și amintirile de odinioară și-au făcut imediat loc. O petrecere cu parfum de campioane, ca pentru cea mai bună antrenoare din lume, Mariana Bitang.

FR de Gimnastică și CS Dinamo au avut cel mai frumos cadou pentru Mariana Bitang

Federaţia Română de Gimnastică şi Clubul Sportiv Dinamo au decis ca sala de gimnastică din Complexul Sportiv Dinamo să poarte numele antrenoarei Mariana Bitang.

„Decizia acestei nominalizări s-a bazat atât pe contribuţia esenţială a Marianei Bitang în construirea sălii de gimnastică Dinamo, cât şi pe cariera fabuloasă a reputatei antrenoare.

Alături de Octavian Bellu, Mariana Bitang a fost declarată de World Record Academy drept cea mai de succes antrenoare din lume, cu peste 300 de medalii cucerite la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale şi Europene. De numele celor doi antrenori se leagă, practic, cea mai prolifică perioadă din istoria sportului românesc”, a scris CS Dinamo pe pagina de Facebook.


Citiți articolul original pe prosport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (prosport.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
chilipirul-zilei.ro/

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.