prosport.ro
prosport.roSport

Vlad Iacob a anunțat condiția prin care va mai face transferuri la Dinamo

Dinamo a fost învinsă de către CSA Steaua, scor 1-2, într-o partidă disputată în etapa cu numărul 6 din liga secundă.

„Câinii” au condus prin golul reușit de francezul Lamine Ghezali, însă „militarii” au reușit să întoarcă scorul prin Ștefan Pacionel și Bogdan-Remus Chipriliu.

La finalul partidei, Vlad Iacob, administratorul special al celor de la Dinamo, a intervenit telefonic la emisiunea ProSport Special pentru a vorbi despre înfrângerea suferită, dar și despre un potențial investitor care ar putea pompa bani în club.

Vlad Iacob a anunțat condiția prin care va mai face transferuri la Dinamo: „Doar așa mai aduc jucători” | EXCLUSIV ProSport Special

Oficialul trupei din „Ștefan cel Mare” a anunțat că va mai aduce jucători doar dacă un investitor potent ar ajunge la club.

Vlad Iacob le dă speranțe în continuare fanilor dinamoviști, spunând că clubul se află în discuții avansate cu cineva care ar putea prelua clubul… [continuare]


Accesați articolul integral pe prosport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (prosport.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *