infoFestival
infoFestivalMuzica

Rokolectiv 2013

Rokolectiv– Festivalul de Muzică Electronică şi Arte Conexe se află la a opta ediţie. Evenimentul organizat deMuzeul Naţional de Artă Contemporană oferă o experienţă artistică totală, de la instalaţii până la proiecţii de film şi performance-uri. Numele anunţate pe lista Rokolectiv de luna aceasta sunt alternativii John Talabot, Holy Other, Evian Christ, The Phantom, Village, Kuedo sau Coughy.
Programul festivalului desfăşurat în perioada 17-21 aprilie este următorul:
Miercuri 17.04: este prezentată expoziţia Waste Landscape la MNAC, compusă din peste 60 000 de cd-uri  sortate şi asamblate în spectaculoasa instalaţie-simbol a festivalului, creaţia artiştilor Elise Morin şi Clemence Eliard;
Joi, 18.04: deschiderea oficială va avea loc în clubul Modern, cu apariţia live a lui Jaki Liebezeit, bateristul trupei de rock avant-garde CAN, alături de „fusionist-tribalistul ” Burnt Friedman. Performance-urile continuă cu beat-urile semnate Kuedo, susţinute vizual de proiecţiile proiectului MFO, urmate de psihedelicul joc de şah muzical al chitaristului Coughy.
Vineri, 19.04: pe terasa de la MNAC noaptea se instalează pe ritmurile de hip-hop şi drone ale artiştilor Tri-Angle,  Holy Other and Evian Christ, cărora li se alătură autohtona Hipdiebattery şi revelaţia scenei muzicale poloneze, Phantom.
Sâmbătă, 20.04: seara de 20 aprilie este un maraton al celor mai diverse ritmuri, de la rnb-ul eclectic, nuanţat de percuţii şi sunete de bass ale celor de la Village, până la DJ set-ul flamboiant al lui John Talabot. Noaptea continuă cu un after-party în club Modern pe 21.04,începând cu ora 6.
Accesul la vernisajul expoziţiei ce deschide festivalul pe data de 17 aprilie este gratuit.
În zilele de 18, 19 şi 20 aprilie accesul la Festival se face fie în baza unui abonament valabil pentru toate evenimentele programate (70 lei), pus în vânzare la MNAC, fie pentru bilete în valoare de 25 lei (pentru accestul in club Modern, 18 aprilie) si  de 35 lei ( MNAC, 19 şi 20 aprilie).

rokolectiv-2013

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *