libertatea.ro
libertatea.roLifestyle

Sarmale – 15 rețete tradiționale de sarmale pe gustul tău

Un fel de mâncare principal, sățios și extrem de gustos, sarmalele nu au deloc o rețetă complicată la bază. Există o mulțime de moduri de preparare, în funcție de specificul zonei din care faci parte, iar mai jos îți dezvăluim 15 dintre cele mai pregătite rețete de sarmale. Te învățăm pas cu pas cum să faci sarmale.

Sarmalele reprezintă unul dintre cele mai apreciate și consumate feluri de mâncare din România. Este un preparat tradițional specific țării noastre, care se poate pregăti după mai multe rețete simple, iar rezultatul final este cu adevărat savuros. Mai jos îți propunem 15 rețete de sarmale, iar pe cea preferată o poți pregăti pentru orice masă de familie.

Despre sarmale

Sarmalele sunt una dintre cele mai populare mâncăruri din Europa de Est. Acestea sunt considerate a fi un simbol al bucătăriei tradiționale românești, dar sunt îndrăgite în toate țările balcanice…


Accesați articolul integral pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *