playtech.ro
playtech.roSocial

Recalcularea pensiilor 2024. De ce unii pensionari vor pierde bani, Marius Budăi a dat răspunsul

Este posibil ca unii pensionari să piardă bani după recalcularea programată în luna septembrie. De ce se poate întâmpla acest lucru, ne explică fostul ministru al Muncii, Marius Budăi.

De ce vor pierde unii bani după recalcularea pensiilor

Mulți pensionari nu vor avea parte de măriri după recalcularea pensiilor. Mai rău, este posibil ca unii să aibă parte chiar și de un venit mai mic. Motivul? Ei bine, angajatorii pentru care au lucrat de-a lungul anilor nu mai există, deci arhivele sunt foarte greu de găsit.

Prin urmare, nu se poate face proba unor sporuri sau a orelor suplimentare prestate, astfel că vor pierde la pensie. O altă problemă este faptul că, în unele cazuri, aceste documente sunt găsite în arhivele județene, dar pensionarii sunt nevoiți să facă drumuri lungi pentru a intra în posesia lor.

Marius Budăi a intervenit telefonic la România TV și a oferit explicații pentru această problemă, declarând… [continuare]


Accesați articolul integral pe playtech.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (playtech.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *