ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
spotmedia.ro
spotmedia.roVideo

Propaganda în China s-a kremlinizat. România, văzută ca un vasal la remorca SUA Interviu video

Propaganda chineză s-a kremlinizat, adică a luat trăsături ale Rusiei, mai ales la ea acasă, unde tonul naționalist e foarte agresiv. Termenul favorit e „hegemonul” America, față de care țările mici, ca România, sunt slugarnice.

Sunt concluziile unuia dintre rapoartele de monitorizare a surselor online în chineză (mandarină) și engleză, realizat de Expert Forum, despre felul în care România e portretizată de propagandă, pentru că nu există site sau blog de limbă chineză, în China, care să nu aibă binecuvântarea Partidului.

Scopul principal al acestor pusee este să ridice temperatura emoțională la ei acasă. Și Rusia face chestia asta, dar are și o mare componentă cu care bate peste hotare. Rusia are nuclee pe care le țintește în societăți occidentale, unde vrea să încurajeze diverse lucruri și-și adaptează foarte bine agenda la agenda locală din țara respectivă. China nu vrea sau nu poate să facă asta… [continuare]


Accesați articolul integral pe spotmedia.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (spotmedia.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.