impact.ro
impact.roLifestyle

La ce perioadă trebuie să schimbi pernele, de fapt. Greșeala uriașă pe care o fac mulți români

Este clar pentru cei mai mulți dintre noi că este recomandat să schimbăm salteaua la aproximativ 10 ani, dar cum rămâne cu perna? Se vorbește mult mai puțin despre aceasta și ar trebui de fapt să fie schimbată mai des. Motivele? Pentru că, în timp, materialele se deteriorează și se deformează, dar mai ales din motivă de igienă. Iată la cât timp ar trebui să schimbi pernele.

Cât de des ar trebui să schimbi pernele, de fapt

Ca și în cazul saltelei, o pernă în stare bună este foarte importantă pentru un somn de calitate. Folosită prea mult timp, aceasta poate provoca disconfort la nivelul gâtului, alergii și chiar probleme dentare. Astăzi îți spunem cât de des ar trebui să îți schimbi pernele, pentru a îți asigura un somn sănătos.

Cu siguranță, până acum, ți-ai pus de multe ori problema cu privire la cât de des trebuie să îți schimbi salteaua. Dar cu perna cum rămâne? De fapt, acest lucru este chiar mai important. Dacă saltelele au o durată de viață de aproximativ 10 ani, recomandarea generală a specialiștilor este să schimbi perna la fiecare doi ani. Cu toate acestea, durabilitatea acesteia depinde de materialul său și… [continuare]


Accesați articolul integral pe impact.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (impact.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *