wall-street.ro
wall-street.roActualitateEducatie

Sorin Cîmpeanu, promisiune mare: În maximum trei ani, în România nu va mai exista nicio şcoală cu grup sanitar neconform

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că s-au făcut progrese în privinţa autorizării la securitate de incendiu a unităţilor şcolare, însă nu sunt importante, deoarece normele nu s-au schimbat radical, adăugând că în doi ani, maximum trei ani, în România nu va mai exista şcoală cu grup sanitar neconform.

El a menţionat că în urmă cu câţiva ani erau 2.000 de şcoli cu grupuri sanitare neconforme, conform Agerpres.

„Dacă ne referim la grupurile sanitare neconforme, care erau de circa 2.000 în urmă cu trei, patru ani, în momentul de faţă, dacă autorităţile locale vor utiliza bugetele pe care le-au primit din partea Ministerului Educaţiei şi onora contractele de lucrări pentru care există această resursă financiară, vom rămâne cu 99 de şcoli, exceptând acele şcoli care au un număr foarte mic de elevi şi care, în mod evident, au probleme din perspectiva viabilităţii, a adăugat el.

Ministrul a susţinut că în maximum 3 ani, în România nu va mai exista nicio şcoală care să aibă un grup sanitar neconform[continuare]


Accesați articolul integral pe wall-street.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (wall-street.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *