ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
spotmedia.ro
spotmedia.roCalatorii

Hotelurile cu cea mai bună priveliște din lume (Galerie foto)

Dacă tot te cazezi la hotel în vacanță, ce-ar fi să fie cel mai bun hotel, unul cu o priveliște care să se regăsească în visele tale întreaga viață?

Iar dacă economiile nu-ți permit să ajungi acolo, deși unele sunt chiar accesibile, poți măcar să le admiri priveliștea, nu? Și să visezi cu ochii deschiși.

Jade Mountain, St. Lucia

E un hotel de cinci stele, un refugiu doar pentru adulți, intim, confortabil și, e adevărat, frecventat mai mult de către celebrități, care îl aleg ca escapadă romantică, conform Trips to Discover.

Iar priveliștea de la geam te poate scoate din casă imediat sau o poți admira la nesfârșit, fără a mai fi nevoie să ieși din camera de hotel. Doar de tine depinde.

Belmond Sanctuary Lodge – Machu Picchu, Peru

Ce-ar mai fi de zis când afli unde e situat hotelul? De aici ai priveliștea asigurată și ajungi ușor la ruinele incașe. În plus, fiind aproape, poți alege să le vizitezi la o oră la care majoritatea turiștilor nu mai sunt prezenți… [continuare]


Accesați articolul integral pe spotmedia.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (spotmedia.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.