infoFestival
infoFestivalSpecial

Family is Fun, Hai la Festival!

Copiii se distrează, părinții se relaxează! Cele mai bune Food Trucks, activități distractive și educative, show-uri captivante și concert Gașca Zurli! Toate pe 27 și 28 Iulie, 10.00-22.00, Parcul Mogoșoaia, Poiana Mare, intrarea liberă.

FamilyisFunFest

Prima ediție a “Family is Fun Festival” va avea loc în Mogoșoaia, în perioada 27-28 iulie, în Poiana Mare a parcului, pe o suprafața de peste două hectare. Vor fi două zile în care participanții, de la mic la mare, se vor distra, într-o zonă superbă, delimitată de pădure și lac. Cât copiii se distrează, părinții se relaxează!  Intrarea la festival este liberă, mai multe  informatii pe www.familyisfun.ro si pe pagina de www.facebook.com/FamilyIsFun.ro.
Ce se intamplă: Pe 27 și 28 Iulie, am pregătit un program extrem de variat, care să îi bucure și pe cei mici și pe cei mari. Cele trei zone : Zona scenei, cu zeci de show-uri captivante, zona de luat masa, cu o selectie de street-food super bun și zona de ateliere de creație și distracție!
Pentru copii, vor urca pe scena mare a festivalului celebra Gașcă Zurli, Teo Magic Show, Clopotelul Magic, Delia Rus, Avi Alessia, Trupa de Teatru Basm, Scoala Canto si multe surprize!
De asemenea, zeci de ateliere interesante, carți, spații de joacă, gonflabile, mini piscina, zumba și altele, îi vor ține pe cei mici permanent atenți și în formă. Părinții se vor putea relaxa la umbra copacilor unde vor întinde pătura pentru un picnic reușit, alături de întreaga familie. De asemenea, cele mai cunoscute truck-uri de mâncare vin la Festival pentru a fi alături de toți cei cu gusturi bune.
Poveste: Festivalul a fost creat, în principal, pentru familiile cu copii care își doresc să se relaxeze într-un cadru natural, să învețe lucruri noi și utile, prin joc și interactivitate și să aibă acces la o zonă de sport și nutriție de calitate, alături de prieteni. Family is Fun Festival are la bază un concept simplu: familia nu înseamnă doar griji și responsabilități, oboseală și calcule. Familia este, în primul rând, relaxare, distracție, joc și fun. Pentru că, până la urmă, viața de familie trebuie să fie despre bucurie !
Cum ajungi? Recomandăm folosirea mijloacelor de transport în comun: Maxi taxi 508. R 436 / R 474 , Tren (Gara Mogosoaia).
Intrarea la festival este liberă, iar programul începe în fiecare zi la ora 10:00 și se termină la ora 22:00. 
Partenerii Family is Fun Festival sunt: Primaria Comunei Mogosoaia, LG, Napolact, Badsi, Aqua Carpatica Kids, Arbo Residence, Baumit, Avon.
Parteneri media: Radio Zu si Sapte Seri. 

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *