libertatea.ro
libertatea.roActualitateInternational

Elon Musk s-a răzgândit: va continua să finanțeze rețeaua Starlink în Ucraina, chiar dacă pierde bani

Elon Musk a anunțat sâmbătă că firma sa de rachete SpaceX va continua să finanțeze serviciul de internet Starlink în Ucraina, informează Agerpres citând agențiile Reuters și AFP. Declarația vine la numai o zi după ce a spus că nu-și mai poate permite să facă acest lucru.

„La naiba cu asta… chiar dacă Starlink pierde în continuare bani și alte companii primesc miliarde de dolari de la contribuabili, vom continua să ajutăm gratis guvernul Ucrainei”, a scris Musk, într-un mesaj publicat pe Twitter.

Reuters notează că nu este clar deocamdată dacă oferta lui Musk este autentică sau dacă nu cumva controversatul miliardar își exprima sarcasmul… [continuare]


Accesați articolul integral pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *