digisport
digisport.roSport

„Cine a marcat primul gol, Bruno sau Cristiano?” Răspunsul dat de selecționerul Fernando Santos

O controversă încă planează asupra primului gol al lusitanilor, care i-a fost atribuit, în cele din urmă, lui Bruno Fernandes, deși Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca și când el ar fi marcat.

Chiar și grafica FIFA l-a dat inițial pe Cristiano Ronaldo marcator. Ulterior, însă, organizatorii l-au creditat cu reușita pe Bruno Fernandes, după ce au decis că cvintuplul câștigător al Balonului de Aur nu a atins mingea centrată de colegul său.

Întrebat la conferința de presă de la finalul partidei cine a marcat primul gol al echipei sale, selecționerul Fernando Santos a oferit un răspuns evaziv.

„Cred că a fost un meci excelent! Echipa noastră a jucat foarte bine, iar restul, pentru mine, nu contează!”, a afirmat Fernando Santos… [continuare]


Accesați articolul integral pe digisport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (digisport.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *