ULTIMELE STIRI

luni, 8 august, 2022
cancan.ro
cancan.roMonden

Bianca Drăgușanu, apariție răvășitoare în Floreasca, într-o rochie neagră, super-mulată

lensa.ro

Bianca Drăgușanu e top! Chiar dacă nu este pe plajă, în costum de baie, sexy-blondina are apariții „distrugătoare”. Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o în toată splendoarea ei, îmbrăcată cu o rochie mulată, în care a „răvășit” zona de Nord a Capitalei. Acum e oficial! Iubita lui Gabi Bădălău are cel mai „bombat” posterior din România. Nu rata imaginile „de colecție”!

Bianca Drăgușanu este considerată, pe bună dreptate, una dintre cele mai sexy femei din showbiz, iar faptul că a devenit mamă nu i-a afectat locul fruntaș. Ex-prezentatoarea TV are mare grijă de corpul ei și muncește din greu la sală. Rezultatele se văd limpede în fotografiile realizate, recent, de CANCAN.RO. Blonda a fost surprinsă în zona Floreasca, după ce a luat masa la un restaurant de lux, cu specific pescăresc. Fie că a vrut sau nu, posteriorul extrem de bombat a avut prim-planul.

Bianca Drăgușanu, mamă responsabilă

De această dată, Bianca Drăgușanu nu fost însoțită de Gabi Bădălău, ci de fiica ei, Sofia, și de un băiețel. După festin, sexy-blondina a luat și mâncare la pachet, apoi s-a retras cu copiii către mașină. I-a „transportat” cu grijă și s-a asigurat cu nu-i pândește niciun pericol, dovedind, încă o dată, că este o mamă responsabilă.

bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu are, oficial, cel mai „bombat” posterior din România (Foto: CANCAN.RO)

(VEZI AICI: ”MAMĂĂĂĂ, CE ȘUT ARE!” BIANCA DRĂGUȘANU, ”PIESĂ” DIN CAP PÂNĂ-N PICIOARE: ROLEX, HERMES, SANDALE D&G ULTIMA COLECȚIE ȘI… ”CURCĂNEL” LA PUNGĂ)


Ce posterior, ce sâni, ce forme!

Bianca Drăgușanu a impresionat, însă, și mai mult cu fizicul ei. Fosta prezentatoare TV apărut îmbrăcată cu o rochie neagră, super-mulată, cu care a „distrus”, practic, zona de Nord a Capitalei. Ce posterior, ce sâni, ce forme, ce atitudine! Indiferent de situație, iubita lui Gabi Bădălău este HOT, iar imaginile realizate de CANCAN.RO sunt „de colecție”.

bianca dragusanu a
Bianca Drăgușanu, într-o ținută super-mulată, care i-a pus în evidență formele (Foto: CANCAN.RO)

Este, oficial, cel mai „bombat” din România

Bianca Drăgușanu a tăiat, practic, răsuflarea tuturor, iar posteriorul de braziliancă e top! Însă, după orice standarde, acesta nu ar fi de… nota 10 dacă nu ar fi modelat de un specialist. Iar intervenția pare că se bucură de un real succes în rândul admiratorilor sexy-blondinei.


(CITEȘTE ȘI: S-AU ”ÎNFIPT” ÎN NARGHILEA CA-N PIPA PĂCII! BIANCA DRĂGUȘANU ȘI GABI BĂDĂLĂU AU SCHIMBAT TACTICA: SE BAT ÎN ”FUMURI”!)


Acum este oficial, dacă mai exista vreun dubiu. Iubita lui Gabi Bădălău are cel mai „bombat” posterior din România și este regina! Iar pentru a vă convinge definitiv nu rămâne decât să „răsfoiți” excepționala galerie foto propusă de CANCAN.RO.


Citiți articolul original pe cancan.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (cancan.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
chilipirul-zilei.ro/

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.