ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
gsp.ro
gsp.roSport

După startul perfect al Rapidului în campionat, Angelescu i-a tranșat obiectivul lui Mutu: „Nu putem depune armele”

Victor Angelescu, unul dintre cei doi acționari de la Rapid, a vorbit despre obiectibele echipei, după startul perfect de campionat.

Cu Adi Mutu antrenor, Rapid este în mare formă în Liga 1. Giuleștenii sunt pe locul 2 în campionat, la egalitate cu liderul Farul, ambele cu câte 24 de puncte după 11 meciuri.

Angelescu este încântat de jocul echipei, dar rămâne cu „picioarele pe pământ” și anunță că obiectivul Rapidului este accederea în play-off.

Victor Angelescu: „Vrem să intrăm în play-off”

Îmi place cum joacă Rapidul. Cred că avem un fotbal frumos, jucăm bine. Am putea să jucăm și mai bine, dar cred că am arătat un fotbal frumos. Am discutat cu Adi atunci când l-am ales. Știm ce filosofie are. I-am spus care este obiectivul pentru sezonul acesta, iar jocul este făcut în așa măsură încât să ne atingem obiectivul. Vrem să intrăm în play-off”[continuare]


Accesați articolul integral pe gsp.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (gsp.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.