prosport.ro
prosport.roSport

Conference League: Campioana caută victoria în „Gruia” » Am făcut pariurile la CFR Cluj – Sivasspor »»

Astăzi, de la ora 19:45, va avea loc CFR Cluj – Sivasspor, duelul urmând a conta pentru runda a doua, Grupa G din Conference League. Celălalt meci al grupei va fi Slavia Praga – FC Ballkani.

La debutul în grupele Conference League, CFR Cluj, nu a reușit decât o remiză, scor 1-1, cu FC Ballkani. Partida s-a disputat în urmă cu o săptămână pe Stadionul „Fadil Vokkri” din Prishtina, și a contat pentru prima etapă a Grupa G. Ardelenii au reușit să evite eșecul în Kosovo în prelungiri printr-un gol marcat de Yuri Matias (min.90+1), după ce gazdele au punctat primele prin Thaci (min.65).

Rezultatul din Kosovo a fost urmat de o victorie în week-end în SuperLigă, scor 2-0, pe teren propriu cu Universitatea Craiova. În urma acestui succes, băieții lui Dan Petrescu au ajuns pe locul 5 cu 15 puncte, având însă și două meciuri mai puțin disputate, restanțele din deplasare cu FC Hermannstadt și FCSB… [continuare]


Accesați articolul integral pe prosport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (prosport.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *