elle.ro
elle.roAstrologie

Cele 3 zodii care sunt timide la prima întâlnire

Câteva semne zodiacale nu obișnuiesc să fie deschise la o primă întâlnire și își mențin doza de mister din diverse motive.

Fie că e vorba de teama de a cunoaște o persoană nouă, de posibilitatea de a primi etichete fără niciun motiv sau chiar de timiditate, o serie de zodii preferă mai degrabă ca la o primă întâlnire să păstreze o anumită distanță și să nu împărtășească încă de atunci aspecte personale ale vieții lor. 

Rac

Racii afișează la o primă întâlnire o foarte mare timiditate. În unele situații, fiind așa reticenți, ar putea părea că nu vor deloc să se afle acolo în compania acelei persoane sau că, pur și simplu, nu au niciun interes pentru ea. Dar, în realitate, încearcă să își controleze emoțiile și să își gestioneze mai ușor momentele de nesiguranță. Pentru ei, contează enorm să câștige încrederea în acea persoană, iar mai apoi să discute într-un mod sincer despre ei… [continuare]


Accesați articolul integral pe elle.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *