digi24
digi24.roActualitateInternational

Zelenski avertizează că dacă luptătorii de la Azovstal vor fi judecați în cuști, nu va mai fi nicio negociere cu Rusia

Suntem în ziua cu numărul 180 a războiului pronit de Vladimir Putin în Ucraina. Preşedintele ucrinean Volodimir Zelenski a declarat că la Mariupol se pregăteşte un „proces-spectacol” pentru soldaţii ucraineni capturaţi, ceea ce Ucraina nu va tolera. De asemenea, liderul de la Kiev a subliniat că dacă aşa ceva se va întâmpla, orice negociere cu Rusia nu va mai exista. Separat, liderii din Marea Britanie, Statele Unite, Franța și Germania au subliniat, în timpul unei convorbiri comune, importanța asigurării securității instalațiilor nucleare de la Zaporojie. Alte patru nave care transportau alimente au părăsit în weekend porturile ucrainene, a anunțat Ministerul turc al Apărării, ridicând la 31 numărul total de nave care au părăsit porturile ucrainene din Marea Neagră în cadrul acordului de export de cereale mediat de ONU. Pe de altă parte, propagandiștii de la Moscova cer răzbunare pentru moartea Dariei Dughina.

Obuzele rusești au ucis încă două persoane în regiunea Donețk

ACTUALIZARE 10:45 Doi civili au fost uciși în urma bombardamentelor lansate duminică de ruși în localitățile Horlivka și Kosteantînivka, conform guvernatorului regiunii Donețk, Pavlo Kirlenko, citat de The Kyiv Independent… [continuare]


Accesați articolul integral pe digi24.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (digi24.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *