antena3.ro
antena3.roActualitateEducatie

Veste bună pentru profesori! Ministerul Educaţiei a anunţat că de la 1 noiembrie vor primi restanţele salariale

Ministerul Educaţiei a anunţat astăzi că profesorii vor primi de la 1 noiembrie sumele restante din sporuri sau majorări. Este vorba despre diferenţele salariale din 2017 şi până astăzi.

Deşi ordonanţa de urgenţă a fost aprobată în aprilie, banii pentru profesori au întârziat să apară până acum.

Sorin Cîmpeanu anunţa atunci că „profesorii vor primi în termen de 3 luni prima tranșă de 5% pentru plata diferențelor salariale, pentru perioada 2017-2021”.

Totodată, fostul ministru spune că prima tranșă va fi făcută „realist în septembrie, odată cu lichidarea pe luna august”, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Ministerul Educației a anunţat, astrăzi, printr-un comunicat de presă, că inspectoratele școlare din țară vor primi la 1 noiembrie banii pentru plata diferențelor salariale ale profesorilor, prevăzute de ordonanța 48/2022… [continuare]


Accesați articolul integral pe antena3.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (antena3.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *