wall-street.ro
wall-street.roBusinessCompanii

Unele companii cheltuie până la 10.000 de euro lunar pentru a-i atrage pe angajați la birou

Revenirea la locul de muncă se face preponderent în stil hibrid, iar cei mai mulți angajați revin pentru socializare, așa că unele companii „investesc” în contexte de socializare, costurile putând ajunge până la 10.000 de euro lunar, se arată într-un studiu realizat de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Potrivit reprezentanților companiei, modelul de lucru hibrid este aici pentru a rămâne, însă odată cu adoptarea la scară largă a acestuia, angajații și-au schimbat și motivele pentru care vor să meargă la birou, pe primele locuri fiind socializarea, nevoia de colaborare și conexiune și de a avea un echilibru între viața profesională și cea personală.

În acest context, companiile sunt acum preocupate să creeze cele mai bune condiții pentru a satisface aceste nevoi ale angajaților, arată datele companiei de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox… [continuare]


Accesați articolul integral pe wall-street.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (wall-street.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *