stirihub.ro
stirihub.roActualitateInternational

Premierul finlandez a primit un rezultat negativ la testul de droguri efectuat pentru a „îndepărta orice suspiciune”

Prim-ministrul finlandez Sanna Marin a primit un rezultat negativ la testul antidrog pe care l-a făcut în urma publicării săptămâna trecută a unor imagini video care o arată petrecând cu prietenii, a anunţat luni biroul premierului.

Pe rețelele de socializare au început să circule săptămâna trecută videoclipuri cu Marin, în vârstă de 36 de ani, la o petrecere cu celebrități finlandeze, imaginile video imediat au fost preluate si publicate de mai multe instituții media din Finlanda și din străinătate. Joi, Marin a spus că este supărată că videoclipurile ei dansând la petreceri private au fost publicate online, deoarece erau menite să fie văzute doar de prieteni.

Marin, care a devenit cel mai tânăr lider guvernamental în exercițiu din lume în decembrie 2019, a acceptat vineri să facă testul de droguri, spunând că nu a luat niciodată droguri și că nu a văzut pe nimeni făcând acest lucru la petrecerea la care a participat.

Liderul social-democrat Marin a mai spus că abilitatea ei de a-și îndeplini atribuțiile oficiale a rămas neafectată în noaptea de sâmbătă în cauză și că ar fi părăsit petrecerea dacă i s-ar fi cerut să lucreze.

Majoritatea finlandezilor și-au exprimat sprijinul pentru Marin chiar daca unii au considerat participarea ei la petrecere ca o „gravă greseală”, dar au fost si cei care au ridicat întrebări cu privire la judecata si capacitatea ei de a-și îndeplini functia.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *