techcafe.ro
techcafe.roInternet & Social Media

Ce este G-Sync, ce versiuni există și cum se activează pe un monitor compatibil?

Inițial, G-Sync a fost o tehnologie foarte atractivă, dar de atunci a devenit mai degrabă elitistă, deoarece, pentru a utiliza toate caracteristicile sale, era nevoie de un monitor cu hardware dedicat, cum ar fi un modul NVIDIA care să se ocupe de toată activitatea de calcul. Aceasta a reprezentat o investiție mare care a scos în cele din urmă tehnologia din raza de acțiune a cumpărătorilor obișnuiți.

În cele din urmă, această abordare s-a schimbat în bine. În prezent, chiar dacă monitorul dvs. nu are modulul hardware NVIDIA, vă puteți bucura de G-Sync într-o anumită măsură. Nu este la fel de grozav ca și cum ai avea un monitor care are modulul hardware special, dar este cu siguranță o îmbunătățire față de a nu putea folosi G-Sync deloc.

G-Sync: ce este și care sunt diferențele dintre versiunile sale?

Suportul G-Sync este disponibil în trei niveluri, fiecare dintre ele cu diverse caracteristici care fac o mare diferență. Pentru a înțelege valoarea pe care acestea o oferă și pentru a ne da seama de care avem nevoie, vom trece în revistă diferențele dintre ele înainte de a învăța cum să activăm această tehnologie… [continuare]


Accesați articolul integral pe techcafe.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (techcafe.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *