ziare.com
ziare.comActualitateNational

Incendiu la Biblioteca Centrală Universitară din București. Un bărbat, angajat Electrica, a murit

Un incendiu de proporții a izbucnit în centrul Capitalei, lângă sediul Bibliotecii Centrale Universitare. Un muncitor a murit după ce instalația electrică din canalul la care lucra a luat foc.

Zeci de echipaje de pompieri intervin în clădirea în care se află colecții istorice de carte.

Acțiunea este in plină desfășurare.

Din primele informaţii, bărbatul care a decedat avea 50 de ani. Acesta a fost surprins într-un incendiu în timp ce lucra într-un canal la o instalaţie electrică, pe strada Rosetti din Capitală.

„Un bărbat care efectua lucrări la sistemul electric dintr-un canal, aflat pe strada Rosetti din București, a fost surprins de un incendiu puternic. La fața locului, invervin pompierii de la Detașamentul ”Mihai Vodă” cu două autospeciale de stingere și 3 ambulanțe SMURD„, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, în direct la Realitatea Plus.

O a doua victimă este un bărbat de 44 de ani, care a fost transportat la Spitalul Floreasca cu atac de panică.

Din primele informaţii, incendiul a izbucnit în timpul unor reparații pe care angajaţii companiei Electrica le făceau la fața locului. Traficul în zonă a fost restricţionat.


Citiți articolul original pe Citeste…

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *