ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
elle.ro
elle.roSanatate & Fitness

Cum să tratezi acneea severă

Daca te-ai confruntat cu acneea de mai mulți ani, probabil ai încercat tot felul de remedii. Evident, dieta, remediile naturiste și tot felul de formule te pot ajuta, însă există momente în care nici măcar aceste lucruri nu mai funcționează.

Atunci când ai încercat orice, dar nu mai vezi schimbări, este momentul să faci o cercetare mai amănunțită și poate să consulți și un alt medic dermatolog. Desigur, știm că acest lucru va dura ceva, așa că ți-am pregătit o serie de sfaturi care te-ar putea ajuta.

Tratamentele topice

Tratamentele topice sunt cele aplicate direct pe piele. Poate fi vorba despre creme, geluri sau serumuri, iar acetea pot fi folosite dimineața sau seara. De regulă, acestea vor fi primele recomandate de orice medic, mai ales la primul consult… [continuare]


Accesați articolul integral pe elle.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.