financialintelligence.ro
financialintelligence.roFinante

Cristina Chiriac, CONAF: Doi ani complicați de crize, în care Bursa a evoluat în tandem cu economia

Piața de capital din România împlinește, în luna septembrie, doi ani de la promovarea la statutul de piață emergentă, după criteriile agenției FTSE Russell.

Pe parcursul întregii luni, Financial Intelligence va publica o serie de articole, în cadrul proiectului LUNA PIEȚEI DE CAPITAL – DOI ANI DE PIAȚĂ EMERGENTĂ, cuprinzând mesaje ale unor actori importanți dn piața bursieră.

Publicăm, astăzi, opiniile transmise de Cristina Chiriac, președinta Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

***

Evoluția Bursei de Valori din București a fost puternic influențată de intensitatea crizelor suprapuse care au afectat toate economiile lumii, inclusiv pe cea din România.

De altfel, capitalizarea bursieră descrie traseul sinuos al crizelor, aproape identic cu cel al economiei românești: puternic afectată în 2020, anul pandemiei, a atins un nivel minim în martie, când a coborât până la 113,85 miliarde de lei. Imaginea grafică a evoluției capitalizării Bursei în 2020 amintește de litera V, semn deja familiar pentru cei care au urmărit evoluția economiei anul trecut… [continuare]


Accesați articolul integral pe financialintelligence.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *