playtech.ro
playtech.roInternational

Cine s-a opus unui tribunal pentru crimele de război din Ucraina. Ei sunt „prieteni vechi ai Kremlinului” FOTO

Unii europarlamentari au votat împotriva înființării unui tribunal care să judece crimele de război comise de Rusia în Ucraina, fiind acuzați de legături de durată cu Moscova și cunoscuți pentru declarații făcute în favoarea președintelui Vladimir Putin.

19 europarlamentari s-au opus înființării unui tribunal care să judece crimele de război din Ucraina

Unul dintre cele mai populare canale de Telegram din Rusia, numit „Putem explica”, i-a descris pe acești europarlamentari drept „prieteni vechi ai Kremlinului”, afirmând că unii sunt chiar „favoriți ai propagandei ruse și au luat parte la evenimente organizate la Moscova, pe cheltuiala statului rus”.

Nume dezvăluite de Rusia

Cercetătorul independent Chris Owen susține că administratorii canalului rus de Telegram i-au scos în evidență pe cinci dintre europarlamentarii care au votat împotriva rezoluției legislativului european. Doi sunt sunt membri ai partidului de extrema-dreaptă AfD (Alternativă pentru Germania), Gunner Beck și Maximilian Krah…


Accesați articolul integral pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (playtech.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *