promotor
promotor.roAuto

Ce cred britanicii despre noua Dacia Spring? Criticată de specialiști, lăudată de șoferi – VIDEO

Noua Dacia Spring naște deja controverse. Există persoane care nu o cred suficient de bună, dar există și șoferii care o laudă pentru raportul preț-calitate.

Prețul de pornire al Dacia Spring în Marea Britanie se așteaptă să fie în jur de 18.000 de lire (21.000 euro), cu aproape 5.000 de lire mai ieftină decât Smart EQ Fortwo, care are acum un preț de pornire de puțin peste 23.000 de lire (27.000 euro).

Ce cred specialiștii britanici despre Dacia Spring

Jurnaliștii publicației drivingelectric.com au ieșit cu noua Dacia Spring la un drive-test pentru a vedea ce oferă și cum se comportă micuța mașină electrică.

Primul aspect remarcat, desigur, a fost cel al prețului cu care se va vinde Spring în UK. Un mare plus față de toți ceilalți producători, mai ales că oferă o caroserie cu 5 uși și 4 locuri. Motorul, deși mic, oferă totuși până la 45 de cai putere, iar bateria de aproape 30 Kw, îi conferă o autonomie de aproximativ 200km. În plus, există și posibilitatea de încărcare rapidă completă în mai puțin de 60 de minute. Toate aceste aspecte s-au încadrat la plusuri…


Accesați articolul integral pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (promotor.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *