Bucurestiziare.com

Anchetă privind șoferii STB care nu pornesc aerul condiționat. Primarul Capitalei: ”Am mers de la Unirii la Chirigiu”

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat luni că a mers duminică seară cu tramvaiul 32 de la Piaţa Unirii la Chirigiu şi nu era aer condiţionat. El a precizat că a vorbit cu directorul STB şi s-a declanşat o anchetă internă privind cazurile în care şoferii STB nu dau drumul la aer condiţionat. Nicuşor Dan a mai arătat că sunt două probleme, prima fiind că au mai multe vehicule fără instalaţie de aer condiţionat, iar pe partea de tramvaie a fost un experiment, s-au montat mai multe instalaţii de aer condiţionat şi unul sau două au luat foc.

”Am fost aseară, am mers cu tramvaiul 32 de la Piaţa Unirii la Chirigiu, nu era aer condiţionat. Era un tramvai care nici nu avea instalaţie de aer condiţionat”, a spus primarul Capitalei, întrebat când a circulat ultiam oară cu mijloacele de transport în comun din Capitală, unde în multe cazuri şoferii nu dau drumul la aerul condiţionat.

Primarul Capitalei a afirmat că se confruntă cu două probleme, prima fiind cî au mai multe vehicule fără instalaţie de aer condiţionat. ”Asta se va rezolva pe autobuze, troleibuze, în momentul în care vor veni cele 100 de troleibuze Solaris şi cele 100 de autobuze electrice”, a spus primarul Nicuşor Dan.

El a menţionat că pe partea de tramvaie e dificil. ”A fost un experiment, s-a montat pe 30 de tramvaie instalaţie de aer condiţionat şi unul sau două au luat foc, deci nu a fost soluţia cea mai potrivită şi este şi foarte costisitoare”, a explicat edilul, arătând că soluţia este accelerarea achiziţiei de tramvaie noi…


Accesați articolul integral pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (ziare.com). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *