libertatea.ro
libertatea.roInternational

ISIS amenință cu atacuri teroriste la EURO 2024: „Berlin, Dortmund, München. Unde vrei să se înscrie ultimul gol?”. România debutează chiar în capitala Bavariei

Cu aproape o lună înainte de debutul turneului final EURO 2024, care se va desfășura în Germania (14 iunie-14 iulie), Statul Islamic (ISIS) amenință cu atacuri teroriste la turneul final. În cel mai recent număr al revistei sale de propagandă, organizația teroristă prezintă un fotomontaj pe o pagină întreagă cu un soldat înarmat însoțit de mesajul: „Berlin, Dortmund, München. Unde vrei să se înscrie ultimul gol?”, relatează Die Welt și Bild.

„The Voice of Khurasan” este o revistă lunară de limbă engleză editată de ISPK, ramura afgană a organizației teroriste Statul Islamic.

Filiala regională din Afganistan a fost multă vreme în umbra organizației-mamă din Siria și Irak. Dar ISPK este acum una dintre cele mai de temut organizații teroriste din lume. Cel mai recent, ISPK a revendicat atacul asupra sălii de concerte Crocus din Moscova, din martie a acestui an, care a provocat peste 140 de morți.

La începutul lunii aprilie, amenințări de atac la sferturile de finală ale Ligii Campionilor din Europa fuseseră răspândite prin canalele unui alt mijloc de propagandă… [continuare]


Accesați articolul integral pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *