gandul.ro
gandul.roBucuresti

Pe ce dată exactă vin ninsorile ADEVĂRATE în București. Prognoza Accuweather modificată

Accuweather a modificat prognoza pentru București. Astfel, în Capitală,  zăpada nu se va lăsa așteptată prea mult.

Așadar, potrivit prognozei modificată de meteorologii Accuweather, în Capitală va ninge chiar de sărbători. Pe 25 și 26 decembrie sunt așteptate ninsori în București, la fix pentru cei care sperau într-un Crăciun cu zăpadă, chiar dacă nu pleacă la munte.

Potrivit estimărilor Accuweather, și în noul an va ninge, astfel că pe 1 și 2 ianuarie 2024 sunt așteptate ninsori slabe și lapoviță în București.

Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion în țară

Săptămâna 4-11 decembrie 2023

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi, în general, apropiat de cel normal pentru acest interval…


Accesați articolul integral pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (gandul.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *