spotmedia.ro
spotmedia.roOpinii

Fundătura PNL și PSD la București. Și împreună, și separat, nici călare, nici pe jos

O zi întreagă, din zori până la creierul nopții, vreo 14 ore au pierdut liderii coaliției de guvernare în cea mai lungă ședință de când a fost inventată acesta guvernare, nu pentru a găsi cea mai buna soluție economică, nu pentru a lua cea mai bună măsură antiinflație sau antideficit, pentru Schengen sau zona euro, ci pentru a ajunge la concluzia că, de fapt, nu au candidat comun pentru Primăria Capitalei.

L-au plimbat pe la guvern și pe Cătălin Cîrstoiu, l-au ținut câteva ore nu se știe de ce, după care l-au scos pe ușa din dos, tot fără o altă concluzie decât cea cunoscută încă de vineri seară: mandatul său e pe masa coaliției.

Pericolul cel mare e să se rupă toată șandramaua, cu guvernare și stabilitate cu tot, unul chiar mai mare decât să piardă alegerile la București, ceea ce deja e aproape fapt împlinit.

S-au învârtit bezmetic ore în șir în jurul unor puncte fixe[continuare]


Accesați articolul integral pe spotmedia.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (spotmedia.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *