playtech.ro
playtech.roNational

Primăvară în toată regula, în România. Zonele în care vor fi chiar peste 22 de grade

Vremea o ia razna în România și primăvara a sosit înainte de termen. Deși suntem abia la începutul lunii februarie, ne confruntăm cu temperaturi mult prea ridicate pentru această periodă. În următoarele zile, temperaturile vor depăși chiar și 22 de grade celsius în unele zone.

Primăvara a sosit în România

În acest sfârșit de săptămână, românii se pregătesc să se bucure de o vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă a anului, cu temperaturi ce vor atinge valori remarcabile între 15 și 20 de grade Celsius în cea mai mare parte a țării. Cu toate acestea, bucuria căldurii trebuie temperată de prognozele meteorologilor, care anunță și episoduri de ploi, mai ales în regiunile nordice și vestice ale țării, precum și în zonele montane.

Finalul săptămânii se profilează a fi o adevărată transpunere a primăverii în peisajul românesc. O depresiune atlantică aduce cu sine mase de aer cald din regiunile Mediteranei și nordul Africii, ceea ce amplifică senzația de căldură neașteptată pentru această perioadă.

În zonele montane, se așteaptă o creștere semnificativă a temperaturilor, cu valori ce vor atinge aproximativ 10°C la altitudini cuprinse între 1400 și 1500 de metri. În același timp, precipitațiile vor fi predominant sub formă de ploaie, un fenomen care va contribui la topirea stratului de zăpadă existent… [continuare]


Accesați articolul integral pe playtech.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (playtech.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *