gandul.ro
gandul.roAstrologieLifestyle

Horoscop 29 august – 4 septembrie 2022. O săptămână a extremelor pentru „Scorpionii” îndrăgostiți

ăptămâna aceasta Soarele își continuă tranzitul prin Fecioara, și va pune accentul pe planificare, detalii și organizare. Suntem atenți la tot și observăm cu ușurință tot ce e în jurul nostru. Marte din Gemeni sprijină ca activitățile să fie armonioase, iar Mercur din Balanță susține ca a noastră comunicare să fie elegantă.

BERBEC

Apar foarte multe evenimente neașteptate în această săptămână pentru Berbeci. Vei avea o stare de agitație și de stres, așa că ai grijă să nu te răzbuni pe cei din jur. Profesional îți merge bine, dar va fi nevoie de mult efort ca să îndeplinești sarcinile pe care le ai. În această perioadă veți călători, vă faceți planuri pentru o posibilă vacanță cu familia.

TAUR

Nu se întâmplă nimic ieșit din comun pentru nativii Taur. În ceea ce privește viața personală, este important să înțelegi clar ce îți dorești. Dacă te pregătești pentru o ocazie deosebită în familia ta, tu vei fi cel care va lua decizii. În ceea ce privește munca, săptămâna e în general favorabilă. Dacă, din întâmplare, ți se oferă o oportunitate, nu ezita mult timp… [continuare]


Accesați articolul integral pe gandul.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (gandul.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *