click.ro
click.roMonden

Cruduța, apariție fierbinte pe Only Fans! Cât te costă să o vezi pe fosta asistentă a lui Capatos dezbrăcată de secrete

Cruduța este o apariție ceva mai rară  în ultima vreme, iar acesta se întâmplă pentru că fosta asistentă a lui Capatos a învățat să capitalizeze la maxim de pe urma imaginii ei, cu forme tunate, în care a investit serios. Bruneta și-a făcut cont pe Only Fans, așa că cei care vor să o vadă pe brunetă goală, în ipostaze fierbinți, trebuie să scoată din buzunar o anumită sumă.

Daniela Crudu, 33 de ani, are toate atuurile ce-i face pe bărbați să-și iasă din minți și este un fapt cunoscut că mulți au încercat să o impresioneze de-a lungul vremii dăruindu-i cadouri scumpe și răsfățând-o cu vacanțe exotice.


Vezi și: Daniela Crudu, apariție incendiară! A ațintit toți ochii asupra ei cu niște fotografii interzise minorilor


Cruduța are în prezent mai multe surse de venit, iar una dintre acestea este, desigur, și platforma Only Fans, pe care și-a făcut un cont cu conținut dedicat adulților, mai exact bărbaților cu dare de mână dar și muritorilor de rând. Într-adevăr chiar și cetățenii cu venituri ceva mai moderate își pot satisface curiozitatea de a o vedea pe fosta asistentă a lui Capatos, goală, în ipostaze fierbinți, deoarece abonamentul la contul de Only Fans al brunetei costă doar 20 de euro… [continuare]


Accesați articolul integral pe click.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (click.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *