rfi.ro
rfi.roActualitateNationalPolitica

Nicolae Ciucă, despre majorarea pensiilor și salariilor: Nu am discutat în coaliție, nu avem încă proiectul de buget pentru anul 2023

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, că nu s-a discutat în coaliție propunerea PSD de creșterea a pensiilor și salariilor de la 1 ianuarie 2023, așa cum a propus PSD, și că nu poate să răspundă cu da sau nu la întrebarea dacă acest lucru se va întâmpla.

„Nu am discutat în coaliție, nu avem încă proiectul de buget pentru anul 2023, nu pot să răspund cu da sau nu Eu sunt convins că domnul Budăi cunoște foarte bine ce scrie în fișa postului guvernului, cred că și în fișa postului ministrului muncii. Când venim cu astfel de propuneri, trebuia să aibă în vedere că trebuia consultarea Consiliului Național Tripartit și la nivelul coaliției și guvernului. Vom avea o clarificare la nivelul guvernului. Este vorba de responsabilitate. (…) Este vorba despre responsabilitate, ce așteaptă oamenii de la noi, că guvernul e în măsură să ia decizii reale și nu vorbe.”, a declarat Nicolae Ciucă.

Mai mulți lideri PNL, printre care Alina Gorghiu, Gigel Știrbu și Raluca Turcan, au avut, miercuri,  ieșiri anti-PSD în cadrul unei ședințe a conducerii liberalilor, potrivit surselor G4Media. Aceștia au criticat mai cu seamă declarațiile lui Marius Budăi… [continuare]


Accesați articolul integral pe rfi.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (rfi.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *