digisport
digisport.roSport

Jucătorul care l-a ”fermecat” pe Ilie Dumitrescu: ”O bestie!”

Dacă Benfica a fost o nucă prea tare pentru Dinamo Kiev, formația pregătită de Mircea Lucescu, lusitanii impunându-se mai clar decât a arătat-o tabela, 2-0, iar Qarabag a remizat pe teren propriu, 0-0 în compania celor de la Plzen, adevăratul spectacol a fost la duelul dintre Maccabi Haifa și Steaua Roșie Belgrad.

Frantzdy Pierrot l-a ”vrăjit” pe Ilie Dumitrescu: ”O bestie!”

Campioana Israelului a deschis scorul prin Frantzdy Pierrot (27 de ani), un atacant din Haiti, sârbii au întors rezultatul, însă Maccabi Haifa s-a impus în cele din urmă, 3-2, grație reușitei aceluiași Pierrot și a lui Chery… [continuare]


Accesați articolul integral pe digisport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (digisport.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *