prosport.ro
prosport.roSport

Noul președinte DDB Eduard Ziriakus-Galan anunță ce urmează la Dinamo

Eduard Ziriakus-Galan, noul președinte al Programului DDB, a anunțat că suporterii lui Dinamo pot spera la promovare chiar din primul sezon petrecut în Liga 2.

Suporterii lui Dinamo finanțează clubul de ani de zile, în condițiile absenței unui investitor real. Rămași fără principala sursă de finanțare după retrogradarea în Liga 2, banii din drepturile TV, „câinii” sunt nevoiți să apeleze în continuare la fani pentru a ține gruparea pe linia de plutire.

La patru ani distanță de la înființarea programului, DDB a organizat alegeri și și-a desemnat noul președinte. Cel care îl înlocuiește pe Cristi Hîldan, fratele regretatului Cătălin Hîldan, este Eduard Ziriakus-Galan. Brașoveanul care a câștigat alegerile cu 75.9% din voturi – rezultatele fiind, la momentul transmiterii acestei știri, în proces de validare – a stat de vorbă cu ProSport și a anunțat ce urmează la Dinamo în perioada următoare.

Prima reacție a noului președinte DDB, Eduard Ziriakus-Galan: „Am discutat cu Răzvan Zăvăleanu și Vlad Iacob!”

Noul președinte al DDB, Eduard Ziriakus-Galan, spune că a avut mai multe discuții cu administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, și că a vorbit și cu administratorul special Vlad Iacob, oficiali despre care spune că vor fi complet responsabili de hotărârile administrative care se iau la club… [continuare]


Accesați articolul integral pe prosport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (prosport.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *