digisport
digisport.roSport

Gigi Becali i-a făcut o surpriză noului jucător de la FCSB, chiar la prezentare: ”Nici nu știa, acum aude”

Patronul FCSB-ului a anunțat că a plătit 100.000 de euro în schimbul transferului lui Bogdan Rusu, iar CS Mioveni ar urma să mai încaseze încă 100.000 dacă gruparea roș-albastră va trece de Dunajska Streda, în turul trei preliminar din Conference League, și 50.000 de euro în plus, în cazul în care vicecampioana se va califica în grupe.

Gigi Becali, surpriză pentru Bogdan Rusu: ”Nici nu știa, acum aude”

Rusu va fi adăugat de FCSB pe lista UEFA și va evolua încă din primul minut al duelului cu Dunajska Streda, din prima manșă. Partida este programată miercuri, de la ora 21:30, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Atacantul a aflat acest lucru chiar la conferința de presă, iar Gigi Becali a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul roș-albaștrilor, în momentul în care patronul s-a hotărât să-l achiziționeze pe Bogdan Rusu.

O să îl vedeți miercuri seara. L-am întrebat pe Dică: ’Bă, dacă îl iau, joci cu el?’ Și mi-a zis că normal. L-am întrebat dacă joacă titular miercuri și a zis că bineînțeles.

Înseamnă că e un jucător prea valoros. A zis că e cel mai bun din tot ce avem noi. Asta m-a influențat cel mai mult. El va fi titular, nici nu știa, acum aude”, a declarat Gigi Becali.

Bogdan Rusu: „Au fost interesate de mine toate cele trei echipe care se bat la titlu”

Bogdan Rusu a înscris două goluri pentru CS Mioveni în meciul din deplasare cu CFR Cluj, câștigat de campioana României cu scorul de 4-2, în etapa a treia din Superliga.

”Sunt bucuros că am ajuns la vârsta de 32 de ani să joc la Mioveni și să fie interesate de mine toate cele trei echipe care se bat la titlu an de an. Am vorbit cu domnul Becali și i-am promis că vin aici. Vorba e vorbă pentru mine.

Șanse vom avea toți. Dacă vom juca la fel de bine cum s-a jucat pe finalul campionatului, de ce să nu ne batem la titlu? Mă voi integra foarte bine. Sunt un jucător căruia îi place să comunice cu toată lumea, mă cunosc cu majoritatea jucătorilor.

Soția și copilul mă susțin la fiecare meci și au vrut să fie lângă mine și acum. E OK să joci cu presiune. Când joci la FCSB, e normal să fie presiune. Pot face față la presiune, îmi văd de treabă și joc”, a spus Bogdan Rusu.

Cine este Bogdan Rusu, atacantul adus de Gigi Becali pentru a o califica pe FCSB în Conference League

Alegerea lui Gigi Becali este surprinzătoare, având în vedere că atacantul nu are o mare experiență în prima divizie. Concret, în întreaga carieră, Bogdan Rusu a jucat doar 78 de meciuri la nivelul primei divizii, unde a marcat de 12 ori.

Bogdan Rusu a jucat în primul eșalon la Astra Giurgiu, 2010 – 2011 și 2011 – 2012, Hermannstadt, 2018 – 2019, și CS Mioveni, stagiunea trecută și în startul actualei campanii.

Atacantul are o experiență mai bogată la nivelul ligii secunde, unde a disputat 241 meciuri a marcat 87 de goluri și a oferit 20 assist-uri în tricourile cluburilor Farul, Astra, Dacia Unirea Brăila, Bacău, FC Brașov, Foresta Suceava, Hermannstadt, Petrolul, Dunărea Călărași și CS Mioveni.


Citiți articolul original pe digisport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (digisport.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *