spotmedia.ro
spotmedia.roOpinii

Falsul șoc al AUR

Cea mai simplă metodă de a ne spăla pe mâini de dezastrul în care poate merge țara e să proiectăm un electorat grotesc care alege peste capul nostru. Needucat, incult, captiv al televiziunilor de cazarmă sau al rețelelor de social media, manipulat de algoritmi invazivi, leneș și fără instincte democratice, acest electorat proiectat stă pe post de vrăjitoarea rea din capătul satului, care aduce molima.

Nu am putea fi nu doar într-o mai mare eroare, cât și într-un mai mare pericol de a fragiliza până la distrugere țesătura democratică a unei țări pe care politicienii s-au străduit să o tribalizeze scrutin după scrutin. În plus, iluzia că dezicerea de un astfel de votant, care e oglinda a tot ce e mai compromis și mai rău la politicieni, e o măsură de igienă morală nu ține nici măcar de la un vot la altul.

Nu există un astfel de electorat solid, ca un soi de corp social care se mișcă dintr-o cabină de vot în alta.

Primul șoc a venit atunci când institutele de cercetare a opiniei publice au arătat, științific, că votantul PSD nu este alcătuit social și intelectual doar după chipul și asemănarea Vioricăi Dăncilă… [continuare]


Accesați articolul integral pe spotmedia.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (spotmedia.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *