playtech.ro
playtech.roTech & Stiinta

Cum vor companiile să te controleze: tehnologia care te „ajută” să devii obedient la locul de muncă

Pe măsură ce pandemia i-a forțat pe toți să intre în case, iar un număr record de oameni au început să lucreze de acasă, unii angajatori au apelat la metode alternative pentru a se asigura că obțin exact ceea ce vor de la lucrători.

Unii au instalat „spyware” pe computerele companiei, urmărind utilizatorii și identificând pe ce își petrec aceștia timpul. Alții chiar au mers până la instalarea de camere web pentru a urmări etica în muncă.

Dacă crezi că asta este exagerat, așteaptă să vezi ce urmează.

Tehnologia care te monitorizează până la ultimul neuron

Unele companii au ales să investească în startup-uri care folosesc scanări ale creierului și aplică învățarea profundă, totul pentru a-i menține pe angajați „fericiți” și, poate, cel mai important, productivi… [continuare]


Accesați articolul integral pe playtech.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (playtech.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *