ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
playtech.ro
playtech.roBusinessCompanii

Gigantul din România care riscă desființarea. Reacția oficială, ce plan de redresare trebuie să aplice

Am aflat care este gigantul din România care riscă desființarea. Ministerul Transporturilor, alături de experți ai Comisiei Europene au stabilit un plan de redresare pentru această companie. În cazul în care planul nu va fi respectat, compania cunoscută va fi desființată.

O mare companie românească riscă să dispară. Statul încearcă să o salveze de la faliment

O cunoscută companie românească riscă să dispară. Oficialii români, alături de CE încearcă ca această companie să supraviețuiască în continuare.

Astfel, ministrul Transporturilor, Sorin Grindanu, a avertizat că TAROM riscă să se desfiinţeze dacă nu respectă planul de redresare stabilit cu oficialii Comisiei Europene… [continuare]


Accesați articolul integral pe playtech.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (playtech.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.