click.ro
click.roMonden

Meghan Markle, pusă la zid pentru primul discurs în Marea Britanie! De câte ori a vorbit despre ea în decursul a 7 minute

Meghan Markle a transformat „în totul despre ea” discursul de la evenimentul One Young World, spun experți Casei Regale, după speech-ul ținut luni seară la Manchester. „A spus doar eu, eu, eu”, susțin aceștia, conform The Daily Mail.

Soția prințului Harry s-a referit la ea de 54 de ori în timpul discuțiilor de șapte minute despre egalitatea de gen.

Pentru Meghan Markle, apariția de la Bridgewater Hall din Manchester a fost primul ei discurs în Marea Britanie de la Megxit în 2020, după ce Ducii de Sussex s-au mutat de în Los Angeles și au anunțat că renunță la îndatoririle lor oficiale din cadrul casei regale britanice.


Citește și: Meghan Markle nu mai tace! Ducesa de Sussex, un nou atac la adresa Casei Regale


Meghan Markle și Prințul Harry, huiduiți în momentul când și-au făcut apariția

Summitul One Young World din Manchester a fost plin de scântei și tensiune. Meghan Markle și soțul ei, Prințul Harry, au fost huiduiți în momentul când și-au făcut apariția în sală, conform sursei citate… [continuare]


Accesați articolul integral pe click.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (click.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *