hotnews.ro
hotnews.roEducatie

Admitere la liceu 2023. Repartizarea computerizată la licee a fost publicată pe edu.ro

Repartizarea computerizată la liceu 2023 s-a afisat miercuri de Ministerul Educației pe site-ul dedicat admitere.edu.ro. Repartizarea computerizată este ultima etapă a procesului de admitere la liceu 2023.

CONSULTĂ AICI REZULTATE REPARTIZARE LA LICEE 2023 – ADMITERE LA LICEU

HotNews.ro va prezenta toate informațiile despre admiterea la liceu 2023 și rezultatele la repartizarea computerizată la licee 2023, imediat ce aceasta vor fi disponibile pe site-ul admitere.edu.ro.

După ce află rezultatele repartizării computerizate pentru admiterea la liceu, în funcție de opțiunile făcute, elevii se vor putea înscrie la unitatea de învățământ liceal.

Admitere la liceu 2023 – repartizare computerizată, în fiecare județ

HotNews.ro prezintă rezultatele la repartizarea computerizată la licee 2023 așa cum sunt disponibile pe site-ul admitere.edu.ro… [continuare]


Accesați articolul integral pe hotnews.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (hotnews.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *