ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
promotor
promotor.roAuto

Acesta este cel mai ieftin Ferrari F40

Cel mai ieftin Ferrari F40 este pus la vânzare. Cu toate acestea, aparențele pot fi înșelătoare, în special în momentul în care privești îndeaproape.

Ferrari F40 este unul dintre cele mai importante modele ale constructorului din Maranello. Construit pentru a celebra aniversarea de 40 de ani a Ferrari, F40 a fost prima mașină care a spart bariera celor 320 de kilometri pe oră. Astfel, devenea cel mai rapid model de serie. De asemenea, a fost ultimul model care a primit aprobarea lui Enzo.

acesta este este cel mai ieftin ferrari f40 25

Ferrari F40 este atât de iconic încât nenumărate replici și jucării au fost inspirate de el. Ceea ce vom vedea este o jucărie ceva mai mare, dar care s-ar putea să coste mai mult decât unele mașini.

Este vorba despre kart F-Racer Junior, care are forma unui F40. Acesta este construit la o scară de 1:3 față de mașina originală. Exteriorul nu este fidel în totalitate supermașinii anilor 1980. Cu toate acestea, kartul are un plafon de tip targa ce poate fi demontat.

acesta este este cel mai ieftin ferrari f40 26

Ferrari F40 în miniatură

Toate elementele de design ale legendarului F40 sunt prezente pe replica miniaturală. Fantele de tip NACA sun toate la locul lor, pe capotă, aripile spate și pe laterale.

Partea frontală este destul de fidelă modelului original, dar are câteva scăpări. Cel puțin recuperează cu ce are sub caroseria care imită un F40.

acesta este este cel mai ieftin ferrari f40 13

Chiar dacă nu este V8-ul cu două turbine, sub capotă găsim un motor de 270 de centimetri cubi. După cele precizate în anunț, kartul poate atinge viteza maximă de 64 de kilometri pe oră. De asemenea, suspensia este complet independentă.

Cine va dori să achiziționeze cel mai ieftin Ferrari F40 tot va fi nevoit să scoată din buzunar undeva la 30-40.000 de euro. Cel puțin se poate vedea partea bună, este o fracțiune din multele milioane de euro cu care ies pe piață aceste modele.

acesta este este cel mai ieftin ferrari f40 27

Sursa: Carscoops


Citiți articolul original pe promotor.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (promotor.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.