hotnews.ro
hotnews.roJustitie

VIDEO „Eu știu cine sunt eu și știu că tot ce se televizează îmi arată decât partea neagră”. Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, primele declarații publice, din penitenciar

Vlad Pascu, şoferul care, drogat fiind, a intrat cu mașina în două grupuri de opt tineri la 2 Mai, iar doi studenți au murit, în august 2023, a făcut primele declarații publice, el susținând, din penitenciar, că „tot ce se televizează„ îi arată „doar partea neagră”.

Protestatarul Marian Moroșanu, cunoscut drept „revoluționarul Ceaușescu”, a făcut un interviu cu Mihai Pascu, tatăl tânărului care a provocat accidentul din 2 Mai, iar pe parcursul acestuia a intervenit telefonic și Vlad Pascu, aflat în Penitenciarul Poarta Albă.

Vlad Pascu a susținut că are „o grămadă de remușcări” și, întrebat ce ar face „dacă ar putea da timpul înapoi”, a spus că ar „porni pe o altă cale cu totul”.

(…) mi-aș face o altă viață, nu în sensul în care am făcut până acum. Știu că am făcut greșit și am pierdut niște timp, s-a întâmplat și tragedia asta, cu acești doi oameni, care nu au cum să se mai întoarcă. În momentul de față aș da orice să dau timpul înapoi, să pot să fac lucrurile cu totul diferit”, a susținut tânărul.

Întrebat cum se simte „când toată România îl vede ca monstrul-monștrilor”, Pascu a răspuns: „În niciun fel”… [continuare]


Accesați articolul integral pe hotnews.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (hotnews.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *